Español FacebookHospitalització animals

Molts dels problemes que es reben diàriament a la clínica poden ser avaluats de manera immediata i així tractats de forma ambulatòria. Però d'altres requereixen d'una atenció més especialitzada. Per això a Veter7 oferim un servei d'hospitalització i cures intensives que ens permetrà que el pacient rebi la teràpia de suport necessària per estabilitzar, en primer lloc, les constants vitals mitjançant l'administració de fluïdoteràpia, oxigenoteràpia, medicació parenteral, teràpies de transfusió (sang fresca o hemoderivats), control de temperatura, i realitzar les probes més adients que ens permetin arribar a un diagnòstic d'una manera ràpida i eficaç.

L'hospitalització també ens permetrà supervisar l'evolució mitjançant controls seriats durant les 24 hores, si el cas ho requereix, ja que Veter7 disposa dels mitjans tècnics i humans necessaris per a fer-ho possible.

Que el vostre company sigui atès amb el màxim d'afecte i confort, tot i les circumstàncies de la seva malaltia, és una de les nostres prioritats ja que això ens reduirà l'estrès i ens farà més ràpida la seva recuperació.

MANRESA: Avinguda dels Dolors núm.68 · 08243 ·Tel. 93 876 47 68
MANRESA: C/ Sagrada Familia núm.4 · 08243 · Tel. 93 873 21 60

Avís Legal | Net Engineer, promoció web

Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació