Español FacebookMútua per animals

En què consisteix?

VETER 7 MÚTUA SALUT és un PLA INTEGRAL D'ASSISTÈNCIA per al vostre gos o gat, que cobreix tots aquells serveis que necessitarà al llarg de la seva vida, des que és cadell, passant per l'edat adulta, fins que és vell.

VETER 7 MÚTUA SALUT ha estat pensada per cobrir tota la medicina preventiva i bàsica que permetrà que el vostre animal gaudeixi d'una salut excel·lent SENSE DESPESES SORPRESA.

VETER 7 MÚTUA SALUT cobreix totes les vacunes bàsiques, TOTES LES VISITES clíniques necessàries en horari de consulta, anàlisis coprològiques, diagnòstics ecogràfics, urianàlisis, analítiques preventives, electrocardiogrames i altres..., tot en funció de l'edat en què es troba la vostra mascota *.

VETER 7 MÚTUA SALUT conscients que cada etapa de la vida del vostre animal és diferent i, per tant, les necessitats varien, ha creat 6 PLANS DE SALUT específics en funció de l'edat i l'espècie.

* Consulteu contracte d'adhesió

Tranquil·litat per a tu, tranquil·litat per a nosaltres...


  • PERQUÈ SAPS QUE la teva mascota rebrà tot allò que necessita dins dels protocols establerts.

  • PERQUÈ SAPS QUE passi el que passi sempre PODRÀS VENIR PER TAL QUE EL VISITEM i no hauràs d'abonar el COST DE LA VISITA.

  • PERQUÈ SAPS QUE gaudiràs dels màxims descomptes en tot allò que necessites (alimentació, antiparasitaris, medicaments, dietes, prescripció...).

  • PERQUÈ SABEM QUE a les nostres mans no els faltaran tractaments preventius per a gaudir d'una salut excel·lent, i, si el cas ho requereix, de totes aquelles visites i actuacions mèdiques necessàries.

Estigues preparat pel que pugui passar. Gaudeix de la seva salut sense sorpreses

MANRESA: Avinguda dels Dolors núm.68 · 08243 ·Tel. 93 876 47 68
MANRESA: C/ Sagrada Familia núm.4 · 08243 · Tel. 93 873 21 60

Avís Legal | Net Engineer, promoció web

Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació